Gezocht: straatcoördinator

In 2016 zijn wij met een groep inwoners uit de Tielse Bloemenbuurt gestart met buurtpreventie. Toen bleek dat de Gemeente Tiel gemakkelijker zaken met ons kon doen als wij een stichting zouden worden hebben we die stap gezet waaruit Stichting Bloemenbuurt Tiel is ontstaan. Onze stichting heeft als doel om de leefbaarheid en veiligheid in onze wijk te bevorderen zodat we in een schone, sociale buurt kunnen worden. In ons werkgebied (hieronder op Google Maps aangeduid met de rode belijning) draaien wij met straatcoördinatoren. Dit zijn inwoners die in de straat waarin zij wonen de kar trekken. Eerlijk is eerlijk, daar kunnen we er geen genoeg van hebben!

Stichting Bloemenbuurt Tiel kan u helpen uw belang over te brengen op de Gemeente Tiel, maar voorziet ook actief in een aantal projecten. Buurtpreventie is bedoeld om gezamenlijk inbraak en vandalisme te voorkomen. Burgerhulpverlening voorziet in beschikbare AED’s in onze wijk. Bloemenbuurt Schoon is bedoeld tegen zwerfafval en Buitenspelen is gericht op de toekomst wanneer wij het Leliepark zullen moeten gaan onderhouden. U leest het al… Zolang het project met een B- begint zorgen wij ervoor dat het een succes word.

Ben jij een paar uurtjes per maand beschikbaar om samen met ons bovenstaande projecten vorm te geven? Neem dan contact op met Bart van den Berg-van der Stam via onderstaand formulier of bel naar telefoonnummer 06-12979400