WhatsApp buurtpreventie

WhatsApp Messenger is een programma voor op uw mobiele telefoon waarmee u snel berichten kunt uitwisselen met anderen zonder dat u hoeft te betalen voor eventuele SMS-berichten. WhatsApp Messenger is beschikbaar voor iPhone, BlackBerry, Windows Phone, Android en Nokia en maakt net als bij e-mailverkeer gebruik van een internetverbinding. Voor meer informatie over WhatsApp en hoe WhatsApp te gebruiken verwijzen wij u door naar de website van WhatsApp.

De voordelen van WhatsApp buurtpreventie op een rij:

  • Het gebruik van WhatsApp is gratis en gemakkelijk in het gebruik.
  • Bijna alle bewoners van onze buurtpreventie zijn aangesloten op onze WhatsApp-groep.
  • U kunt naast geschreven berichten razendsnel foto’s, video’s en geluidsfragmenten delen.
  • Uw WhatsApp-bericht blijft altijd opgeslagen zodat we verdachte situaties kunnen evalueren.

Echter zijn er ook belangrijke aandachtspunten waar we met elkaar rekening mee moeten houden, want bij misbruik of hinder stappen deelnemers uit de WhatsApp-groep of zij zetten het geluid op stil. De kracht van onze WhatsApp-groep staat en valt bij de wijze waarop wij hier met elkaar mee omgaan en om deze reden hebben we huisregels en richtlijnen opgesteld.

Huisregels voor deelname:

  • Deelnemers zijn 18 jaar of ouder en wonen of werken in onze buurtpreventiezone.
  • Deelnemers respecteren de doelstelling van de WhatsApp-groep, namelijk slechts en alleen het melden van verdachte situaties.
  • Misbruik of storend gedrag kan leiden tot uitsluiting van deelname.
  • Deelnemers mogen foto’s van voertuigen of verdachten delen in de WhatsApp-groep.
  • Onderaan deze pagina kunt u terecht voor al uw vragen rondom onze WhatsApp-groep, dus ook voor het aanmelden van nieuwe telefoonnummers.

Bekijk voor meer informatie onderstaande videopresenatie en download onze WhatsApp-flyer.

Videopresentatie over onze WhatsApp-huisregels:

Voor direct aanmelden en al uw vragen of opmerkingen over onze WhatsApp buurtpreventie kunt u hieronder terecht. Via dit contactformulier komt u direct bij de buurtcoördinator terecht. Als gevolg van uw aanmelding en/of vraag zal er telefonisch contact met u opgenomen worden om alle spelregels, etc kort door te lopen alvorens u zult worden bijgevoegd in onze bestaande WhatsApp groepen.